USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Аби негода не заскочила зненацька: як у Луцьку готуються долати зимове бездоріжжя

16 Листопада 2022 16:33
Від сьогодні працівники ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» заступають на цілодобове зимове чергування, оскільки, за повідомленням синоптиків, у ніч на 17 листопада вдарять морози, випаде перший сніг, можлива ожеледиця.

У зв’язку з цим Луцький міський голова Ігор Поліщук побував на ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», де оглянув техніку і матеріали, з якими комунальники працюватимуть на вулично-дорожній мережі громади у зимовий період. Про це інформують у Луцькій міській раді.

«Для того щоб у нас не виникало ситуацій, які були у минулі роки, коли сніг став несподіванкою, цього року почали завчасно готуватися до зимового утримання доріг, прибирання снігу, ліквідації ожеледиці, – зазначив міський голова. – Підготували вісім одиниць посипальної техніки для доріг та сім тракторів для тротуарів. На трактори придбали дві нові посипачки, які дадуть змогу якісно посипати тротуари сіллю, а не щебенем, по якому потім людям незручно ходити, псується взуття. Заготовили 1500 тонн щебенево-соляної суміші, 1500 тонн піщано-соляної суміші і 500 тонн чистої солі».
Міський голова додав, що у зв’язку з російською агресією громада зіткнулася з проблемою придбання технічної солі для зимового утримання доріг і тротуарів. Підприємства, які її виробляли, сьогодні не працюють, зокрема в Бахмуті на Донеччині.
«Шукаємо різні варіанти, щоб придбати технічну сіль якомога дешевше. Просимо також водіїв, які ще не поміняли гуму на зимову, зробити це для того, щоб було безпечно і самому, і не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху», – наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Листопада 2022 19:59
Кожен рік ті панти , машини є , солярка є , і пісок , сіль , суміш , ітд є , а по факту їзде 3 машини на місто . 2 з них з піднятими відвалами , просто катаються . А сніг чистять начальникам , і хто плате гроші . А сніг як завжди відкидаємо лопатою . Така правда .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus