USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Або кондиціонер, або відчинені двері: у Франції штрафуватимуть магазини на 750 євро

27 Липня 2022 00:44
Магазини будуть оштрафовані на суму до 750 євро за порушення правил кондиціювання повітря. Це правило вже діє у деяких регіонах та буде поширене по всій Франції, повідомила виданню Journal du Dimanche міністр екологічного переходу Аньєс Паньє-Рюнаше.

Про це, як пише Європейська правда.

Міністр зазначила, що залишати двері відчиненими при включеному кондиціонері «абсурдно».

Найближчими днями вона видасть два укази про витрати енергії. Один заборонить магазинам відчиняти двері, поки працює кондиціонер, а інший розширить заборону на неонову світлову рекламу з 01:00 до 06:00 незалежно від розміру міста.

Заборона на неонові вивіски вже діє в районах з населенням менше ніж 800 тисяч осіб. Аеропорти та вокзали від цього правила звільнені.

У Франції, як і раніше, триває екстремально спекотна погода, що збільшує попит на кондиціонери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus