USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Wizz Air надасть українським біженцям 100 тисяч безплатних квитків

3 Березня 2022 02:34
Авіакомпанія Wizz Air у березні надасть сто тисяч безоплатних квитків для біженців з України. Українці зможуть скористатися рейсами з сусідніх європейських країн.

Ідеться про короткомагістральні рейси з Польщі, Угорщини, Словаччини та Румунії, пише zaxid.net.

«Сто тисяч безплатних квитків діють на вибрані рейси у березні, доки вони будуть у наявності. Тут враховано одну ручну поклажу, максимальний розмір якої становить 40x30x20 сантиметрів. Кожне місце зареєстрованого багажу оплачується додатково», – повідомили на сайті авіаперевізника.

Також, щоби допомогти тим, хто вже почав переміщатися Європою, компанія пропонує квитки на всі інші рейси. Ціна на них є фіксованою: 29,99 та 69,99 євро.
Бронювання квитків відбувається за наявності українського паспорта на сайті WizzAir.

Окрім того, авіакомпанія скасувала всі рейси з та до Росії.

Читати ще: Їхати машиною не раджу: лучанка розповіла, як перетнути українсько-польський кордон із дітьми



Нагадаємо, перевізник Flixbus повідомив, що безплатно перевозитиме українців від польського кордону. Рейси вирушають із Пшемисля та Жешува.

Щоб сісти до автобуса, потрібно отримати квиток у працівника компанії на вокзалі в Пшемислі (він одягнений у куртку з логотипом Flixbus) або одержати онлайн-квиток, попередньо надіславши повідомлення на мейл [email protected] (у темі листа потрібно вказати «Україна», а в самому мейлі – місце відправлення (Пшемисль чи Жешув), місце призначення, ім’я, прізвище, номер телефону та електронну пошту, на яку надійде квиток).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus