USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Vichy антиперспіранти – стовідсотковий захист від неприємного запаху

28 Лютого 2024 13:10
Догляд за шкірою складається з багатьох чинників, які завжди потрібно тримати під контролем. Різні засоби допомагають підтримувати здоров’я шкіри, її стан, згладжувати недоліки. Однак одним із головних елементів, які створюють образ доглянутої людини, є приємний запах тіла. Він інколи навіть більш помітний, ніж відповідний догляд за волоссям.

У цьому може допомогти спеціальний антиперспірант, який усуває неприємний запах й допомагає шкірі залишатися свіжою протягом усього дня. Важливо лише зрозуміти, який дезодорант підходить для конкретних завдань.

Якими бувають дезодоранти



Антиперспірант є засобом щоденного використання, який не тільки позбавляє неприємного запаху поту, але й зменшує потовиділення. Відрізняються здебільшого за зовнішнім виглядом:

● є стики з щільною текстурою, що зволожує ніжну шкіру пахв;

● ролики, які допомагають точніше наносити виріб, вони вважаються більш стійкими;

● спреї легко наносяться, вони швидко висихають на тілі та надовго зберігають запах.

Ще один важливий чинник у виборі – склад продукту. Він має бути максимально природним. Добре, якщо в складі є антибактеріальні речовини. Таким чином антиперспірант допоможе захистити ніжну шкіру та зберегти її здоровий вигляд. Важливим показником є виробник. Він має бути не тільки відомим, але й мати всі дозволи, постійно проходити перевірку якості продукції. Дерматокосметика від Vichy має всі ліцензії, тому вона є лідером ринку.

Які є найпопулярніші антиперспіранти від Vichy



Vichy пропонує лінійку спеціальних дезодорантів. Вони представлені у формі спреїв, стиків та роликів. У цій лінійці є:

● дезодоранти-антиперспіранти з ефективністю до 48 годин та захистом від появи плям на одязі;

● для чутливої шкіри зі спеціальними мінералами у складі, створений для жінок;

● кульковий з інтенсивною дією та захистом на 72 години від появи поту під час стресу;

● крем, який запобігає надлишковому виділенню поту протягом тижня;

● кулькові із захистом від плям, інтенсивною дією та зберіганням свіжості на сорок вісім годин.

Компанія пропонує досить великий вибір дезодорантів для чоловіків та жінок. Найпопулярнішими для чоловіків є лінії, що представлені дезодорантами з ККД 48 годин, 72 години та для запобігання появі жовтих та білих плям на одязі. Перший продукт розрахований на чутливу та схильну до подразнень шкіру. Не має етилового спирту в складі. Другий – має мінерали, що допомагають підтримувати свіжість понад добу. При використанні немає відчуття липкості. У складі немає спиртів та парабенів. Третій завдяки прозорій й легкій текстурі не залишиться на одязі. Підходить для всіх типів шкіри.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus