USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Tesla з Америки можна отримати за $15 тисяч: чому вигідно купляти авто у луцької компанії Intertrade*

1 Грудня 2023 08:00
Авто зі Сполучених Штатів Америки купувати вигідніше, ніж авто з Європи. Покупець може зекономити до 40% коштів від середньої ринкової ціни на авто в Україні. Зокрема це стосується й Tesla – привезений й відремонтований електрокар з Америки в Україну може обійтися у 15 тисяч доларів. А середня ціна електрокарів Tesla на ринку в Україні коливається в межах 30 тисяч доларів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів власник луцької компанії Intertrade Авто з США Тарас Карвіна, яка працює на ринку понад вісім років.

Клієнти звертаються до Intertrade за досвідом, відповідно досвідчені менеджери допомагають підібрати покупцю правильний автомобіль, який прослужить йому довгі роки. Перед тим, як купити авто на страховому аукціоні, його детально перевіряють, тож клієнт точно не отримає кота в мішку.
Загалом серед послуг, які надають в компанії, – підбір, перевірка та викуп авто зі страхових аукціонів США, доставка морем в Литву, а потім доставка в Україну, розмитнення та постановка на облік. Окрім того, компанія має власний автосервіс, тож і з ремонтом проблем у клієнта не виникатиме.

«Ми не шукаємо та не стаємо в черги у місця, де можна відремонтувати привезені авто. Відповідно всі ремонтні роботи будуть зроблені швидко. Серед переваг також виконання зобов’язань перед нашими клієнтами. Якщо людина звернулася до нас, то повинна знати, що її гроші у безпеці, і вона отримає якісний сервіс», – говорить Тарас Карвіна.

До компанії Intertrade Авто з США звертаються клієнти з усієї України. З менеджерами компанії можна поспілкуватися не лише на офісі, а й по телефону. Вони безкоштовно консультують клієнта, зокрема надають клієнту варіанти авто.
Тарас Карвіна наголошує, що в Intertrade прийняли рішення купувати авто лише в страхових компаній, де весь процес відбувається прозоро. З американськими перекупами не працюють, адже можна потрапити на гачок шахраїв.

Не секрет, що зараз вигідніше замовляти авто з Америки, ніж приганяти автомобілі з європейських країн, зокрема цьому сприяє законодавство.

«Якщо машина в середньому по ринку вартує 50 тисяч доларів, то пригнавши таку саму модель з США, можна, наприклад, зекономити до 20 тисяч доларів», – розповідає керівник фірми.

З його слів, чи не найкращі варіанти автомобілів з Америки для українців – електрокари Tesla.

Наприклад, Tesla Model 3 може обійтися до 18 тисяч доларів, Model Y – до 22 тисяч доларів, Model S 2015-2016 року – близько 15-16 тисяч доларів. Загалом середня ціна на українському ринку таких автомобілів коливається в межах 30 тисяч доларів.
Також однією з переваг автомобілів з США є малий пробіг – десятирічні авто можна купити з реальним пробігом до 100 тисяч кілометрів. У Європі таких пробігів в авто фактично немає.

«Пробіг в автомобілів з Америки реальний. Це краще, ніж взяти заїжджене авто, на якому європеєць проїхав 500 тисяч кілометрів, а тут у нас з нього змотали 300 тисяч і продали тобі. Ти ж потім тільки на сервіси ганяєш, не розуміючи, в чому проблема, бо ж машина лише 100 тисяч проїхала. Тому, на мою думку, краще взяти замінити кусок металу, але щоб в авто був менший пробіг», – вважає Тарас Карвіна.
Не буде проблемою для власників американських авто і подальший його перепродаж в Україні.

«Я думаю, що 50% автомобілів в Україні нині з Америки, тому такі авто досить ліквідні, якщо ти захочеш його продати. Люди знають, що це биті авто. Вони просто дивляться по VIN-коду, в якому стані був автомобіль. Машину з Європи ти так не перевіриш. Люди ще більше люблять авто з США, Бо це прозора історія – ти бачиш, яким авто було, можеш перевірити за три долари на Carfax повне сервісне обслуговування», – резюмував власник луцької компанії Intertrade Авто з США.

Адреса: місто Луцьк, вулиця Зв’язківців, 1б

Контактний номер: +380 (93) 170 73 53

Соцмережі:

https://www.facebook.com/Carusa3000

https://www.instagram.com/usa_car_lutsk/

https://www.tiktok.com/@intertradeua?_t=8f3SfIs8ZHy&_r=1

https://t.me/INETRTRADE

https://www.youtube.com/@Intertradeua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Грудня 2023 09:22
Де заробити такі гроші?
Анонім до Анонім Показати IP 1 Грудня 2023 11:43
на фронті
Аааааа до Анонім Показати IP 1 Грудня 2023 17:42
Йди в партію слуг, поки їх ще не погнали. Там заробиш за пару тижнів.
Ads Показати IP 1 Грудня 2023 16:34
американський електро-утиль це вчорашній день, з Європи поперли лізингові, ЦІЛІ, ОФІЦІЙНІ авто пачками....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus