USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Student Scientific Game»: у ВНУ відбулася наукова гра для студентів та аспірантів

10 Листопада 2023 22:15
9 листопада в межах Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку у ВНУ імені Лесі Українки відбулася наукова гра «Student Scientific Game». Захід організовано Науковим товариством аспірантів і студентів.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Учасниками гри стали 16 команд: 15 – студентських, які представляли факультети й інститути ЗВО, та одна збірна аспірантів. Гравці обрали для себе дотичні до напряму діяльності факультету (інституту) й водночас креативні назви: «Wild brains» (факультет іноземної філології), «БМВ (Безстрашна молодь Волині)» (факультет біології та лісового господарства), «Не везе в картках» (географічний факультет), «Монетаристи» (факультет економіки та управління), «Історичне асорті» (факультет історії, політології та національної безпеки), «Карбонові воїни» (факультет хімії та екології), «Гаусята» (факультет інформаційних технологій і математики), «Астрологи» (факультет психології), «Божевільні генії» (факультет педагогічної освіти та соціальної роботи), «Чорнобривці» (факультет культури і мистецтв), «Юні Оппенгеймери» (Навчально-науковий фізико-технологічний інститут), «Lawyers» (юридичний факультет), «Карапульки» (факультет філології та журналістики), «Діти Гіппократа» (медичний факультет), «Chicken or egg?» (факультет міжнародних відносин), «Пʼять пальців» (команда аспірантів).
Гра складалася із семи науково-інтелектуальних раундів: «Чудасія титанів науки», «Дива природи», «Фізико-математичні лабіринти», «Історико-культурні таємниці», «Скарби філології», «Загадки соціально-економічних наук», «Запитання від Ради молодих вчених». Учасники із захопленням проводили обговорення у середині команд, відповідали на запитання, розгадували ребуси, виконували цікаві завдання.
Не дивлячись на суперництво, «Student Scientific Game» проходила у надзвичайно дружній, теплій, веселій та енергійній атмосфері. Усі команди відзначилися потужними науковими знаннями, надзвичайною ерудованістю, кмітливістю та вмінням працювати у команді.
Однак будь-яка гра передбачає переможців. Тож третє місце між собою розділили команди «Астрологи» та «Карапульки». Друге місце зайняли представники «БМВ (Безстрашна молодь Волині)». Першість отримала команда «Пʼять пальців». Призерів нагороджено подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus