USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Step by step». Про Бориса Клімчука зняли фільм

22 Березня 2021 12:57
Цьогоріч Борису Клімчуку мало виповнитися 70. Та його життя обірвалося майже сім років тому.

Він приходив на роботу першим, а вікно його службового кабінету згасало останнім. Міг пригорнути селянина, поплескати по плечі перехожого і водночас солідно представити державу на міжнародній арені як поважний і надзвичайний посол України. Він ніколи не шкодував доброго слова і вмів поставити питання руба, передає 12 канал.

Щоб відтворити основні моменти долі Бориса Клімчука знімальна група 12 каналу записала десятки інтерв’ю, підняла кілометри паперових і відеоархівів. Частиною з них, як сокровенним, поділилася родина Клімчуків. Прем’єра фільму відбулася 18 березня, у день народження Бориса Клімчука.

Читати ще: Борису Клімчуку – 70. Феномен видатного сина Волинської землі

Як розповідає авторка стрічки Марія Андрушко, найважчим було втиснути цю величну особистість і його масштабні справи в ефірні 45 хвилин.

«Це стрічка не тільки про управлінця, вона про Людину, яка безмежно любила свій край і своїх земляків. І цьому присвятила усе своє життя», – зазначила вона.

У своєму останньому публічному інтерв’ю Борис Клімчук сказав: «Я ніколи не грав на Волині в політичні ігри. Я намагався бути нормальною людиною, нормальним управлінцем, нормальним менеджером. Я намагався робити це з усіх своїх сил. Ніхто у мене не забере право жити на цій землі, ніхто у мене не забере право бути на цій землі, і головне – ніхто в мене не забере право бути похованим на рідній волинській землі». Як з’ясувалося невдовзі, слова його, як завше, були пророчими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К.лучанин Показати IP 22 Березня 2021 14:01
Я бачив цей фільм. Клімчук Б.П. це дійсно особистість- втілення , порядності, людяності. В нас мало таких людей, Його вклад у розвиток Волині неоцінений! Він є справжнім ПАТРІОТОМ Волині , України. Велике бачиться на відстані часу. Але що мене вражає- це люди на задньому плані у 2014р. Я дуже добре памятаю той чаc.Це сірі миші в порівнянні з Клімчуком. Їх совість не мучить? Я так вважаю, це моя особиста думка і думаю що багато людей Волині поділяють її. І з наступних голів ОДА ніхто не перевершив Клімчука Б.П. і думаю не перевершить!
Пеирович Показати IP 22 Березня 2021 17:37
А ті хто на задньому плані, зараз на передньому. Шкода, що поняття «совість» ім не знайоме!
Ковельчанин Показати IP 24 Березня 2021 05:55
Тільки той, хто не знав особисто Бориса Петровича, може не погодитись з викладеним у фільмі! ЛЮДИНА! СИН СВОГО НАРОДУ!!!
волинянин Показати IP 25 Березня 2021 07:06
Це велич Волині, Він підняв Волинь з колін і залишиться в пам'яті навічно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus