USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

NYT назвала імена росіян, яких ЄС покарає за отруєння Навального

14 Жовтня 2020 18:20
Євросоюз готується ввести фінансові санкції проти 6 російських високопосадовців з міністерства оборони, ФСБ та адміністрації президента РФ через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Як повідомляє «Європейська правда», імена росіян із санкційного списку дізналось американське видання The New York Times.

Особи, чиї активи в ЄС будуть заморожені, а в’їзд заборонений, як вважається, були прямо ознайомлені з інформацією про отруєння чи були залучені у планування спецоперації, заявили виданню у середу три посадовці ЄС на умовах анонімності.

За даними газети, під санкції потраплять директор ФСБ Олександр Бортніков, перший заступник голови адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко, начальник управління президента Росії з внутрішньої політики Андрій Ярин, уповноважений представник президента РФ в Сибірському федеральному окрузі Сергій Меняйло і два заступники голови Міноборони Олексій Криворучко і Павло Попов.

Нагадаємо, російського опозиціонера Олексія Навального отруїли новим небезпечнішим типом «Новічка», від якого він мав померти в літаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 14 Жовтня 2020 20:43
" ЄС покарає...". Вопрос-как? Запретит, чего то там арестует, активы конфискует. А они есть? В России чиновникам, должностным лицам запрещено иметь недвижимость, счета за границей. А если есть - кто вам доктор?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus