USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Medcard24: допомога у виборі лікаря та клініки*

25 Травня 2023 14:06
Минули часи, коли вибір лікарів був обмежений та за талоном на прийом доводилося стояти в черзі. Сучасні технології дають змогу розв’язати ці питання через інтернет, без потреби виходити з дому чи офісу.

Платформу Медкарт24 створено, щоб допомогти пацієнту знайти свого лікаря чи клініку, де йому нададуть весь спектр необхідних послуг. Це значно полегшить перші етапи терапії та сприятиме скорішому одужанню, проведенню планового огляду чи щеплення.

Можливості сервісу Medcard24



Платформа надає можливості:

знайти лікаря певної спеціалізації, що відповідатиме вимогам та особистим уподобанням пацієнта;

підібрати клініку чи амбулаторію у пішій доступності, поряд зі станцією метро чи до якої можна доїхати швидко та без заторів;

записатися на консультацію до обраного спеціаліста онлайн, без необхідності стояти в черзі або намагатися додзвонитися в реєстратуру;

скасувати прийом у зв'язку з непередбачуваними обставинами чи зміною планів.

Також сервіс дає можливість користування електронною медичною картою. Тут позначаються всі консультації, результати лікування, рецепти на препарати та рекомендації з їх прийому. Одна з важливих переваг платформи Medcard24 – збереження конфіденційності ваших даних. Увійти на сайт як зареєстрований користувач можете тільки ви, знаючи пароль. Це означає, що деталі вашого діагнозу та лікування недоступні стороннім.

Як користуватися платформою Medcard24?



Щоб мати доступ до всіх функцій сервісу, потрібно зареєструватися на сайті medcard24.net. Вкажіть свій номер телефону, введіть отримане повідомлення в спеціальну форму, придумавши пароль. У разі виникнення запитань щодо реєстрації можна скористатись детальною інструкцією на сайті. Загалом інтерфейс платформи простий і зрозумілий, тому легкий для використання більшості населення.

Після реєстрації ви отримаєте доступ до всіх функцій платформи, що допоможуть вам швидко розпочати лікування чи провести медичний огляд під наглядом хороших спеціалістів. Medcard24 працює для того, аби лікар та пацієнт швидко знайшли одне одного, плідно працювали разом для здоров'я і гарного самопочуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus