USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Made іn Lutsk: репортаж із великого концерту MONATIK у замку Любарта

5 Червня 2024 10:06
Благодійний аукціон, освідчення в коханні, запальні танці, нові композиції та улюблені роками пісні – таким був концерт популярного українського артиста MONATIK. Музикант виступив із «музично-танцювальною терапією» в Луцькому замку 31 травня.

До рідного міста артист завітав із великим сольним концертом у рамках туру «ART Терапія».

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення артист дає благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більш як 800 тисяч євро на потреби армії та волонтерів. Також Дмитро постійно виступає на прифронтових і деокупованих територіях для військовослужбовців, медиків, педагогів, енергетиків, рятувальників – тих, хто щодня відстоює незалежність нашої країни.

Тур «ART Терапія» проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення Збройних сил України, тож на кожен концерт команда MONATIK запрошує наших захисників та захисниць, сім’ї полонених і волонтерів.

Перед концертом у Луцькому замку серед присутніх провели благодійний аукціон. За донат на військо розіграли, зокрема, прапор України з автографом MONATIK.
«Радий усіх вас бачити! Дякую усім та особисто кожному, кожній вічно танцюючій людині, кожному, хто сьогодні знайшов час, сміливість, мотивацію і можливість прийти до нас. Вам низький уклін! Сьогодні на цьому концерті – багато наших захисників і захисниць. Дякуємо вам за вашу працю! Завдяки вам маємо змогу робити свою справу – дарувати музику в наших рідних коханих містах. Вам низький уклін! Сьогодні останній день весни. Так символічно, що він закінчується в моєму рідному коханому місті Луцьку. Луцьк – місто приємних відкриттів. Це гарний лозунг, який я нещодавно для себе відкрив. Особисто для мене Луцьк – одне з найкращих міст на планеті», – привітався зі своїми прихильниками MONATIK.
Цього дня музикант виконав свої нові пісні та вже «відремонтовані» хіти, тобто перекладені українською мовою. Як анонсував артист, він має велике бажання закінчити новий альбом до осені цього року. До слова, композиція «А що?», яку Дмитро презентував близько двох тижнів тому і яка підкорює всі музичні чарти, увійде до нової платівки.

Посеред музичного шоу один із прихильників співака освідчився своїй коханій у натовпі. Дівчина сказала «Так».
Згодом на сцену до Монатіка піднявся чоловік на ім’я Валеріян, який теж вирішив зробити незабутню пропозицію обраниці.

«Я вдячний долі за те, що вона звела нас із тобою. Я вдячний тобі за твою любов, за твоє терпіння, за твою турботу, за твоє тепло. Я кажу тобі це кожен раз і зараз хочу сказати на весь Луцьк, на всю Україну і на увесь світ: ти найкраща і найгарніша дівчина на цій Землі. Я хочу, щоб ти запам’ятала цей день назавжди. 31 травня. Твоє рідне місто. Замок Любарта. Ми стоїмо на сцені з нашим улюбленим артистом – із Дмитром Монатіком. Я хочу з тобою спільного життя, дітей, сім’ю, старість. Я дуже сильно тебе кохаю. Ти будеш моєю дружиною?» – запитав він зі сцени в коханої.

Дівчина, звісно, погодилася.
MONATIK поділився, що постійно в благодійних концертах возить із собою відеокамеру, щоб знімати цінні для нього моменти на пам'ять.

«Кожен вихід на сцену зараз настільки дорогоцінний і настільки невимовно довгоочікуваний, що щоразу – немов востаннє. Хоч вірю, що ми ще дуже багато разів зустрінемося з вами, зокрема відсвяткуємо нашу перемогу. Але зараз настрій такий: щоразу – немов востаннє. Тому я з собою постійно вожу один вінтажний ґаджет, щоб просто зафіксувати все, що відбувається, і потім, можливо в глибокій старості, переглядати, згадувати вас», – сказав Дмитро.

Як додав артист, оскільки він сам родом із Луцька, то можна сказати, що всі пісні та вірші його авторства теж Made in Lutsk.

«Слухайте, я так подумав: виходить, що ці всі пісні – це Made in Lutsk. Я був народжений у Луцьку, тому де вони не грали би, Made in Lutsk звучить по всій планеті. Це так круто! Виявляється, навколо тебе, Луцьку, весь світ кружить!»
Насамкінець артист виконав щемливу пісню «Війна твоє ім’я», написану в перші дні повномасштабного вторгнення. Також музикант не зміг покинути сцену, не виконавши в унісон зі своїми шанувальниками Гімн України.

«Коли в нас такі волонтери, коли в нас такі хлопці і дівчата, коли в нас такі захисники і захисниці, коли в нас такі Збройні сили України, коли в нас такі Герої… Слава Україні! Слава Героям! Дякуємо захисникам за їхню працю, за їхню стійкість, за їхню сміливість! Вірю, що зовсім скоро ми знову побачимося, можливо вже після перемоги і з презентацією нового альбому. Тільки такі думки. Я в це вірю. Хай так буде! Дякую кожному, хто зараз з Україною і за Україну!» – наголосив MONATIK.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кіндрат Показати IP 5 Червня 2024 10:50
Пір під час війни
лучанин Показати IP 5 Червня 2024 11:38
включаю "голос країни" і чую обговорення.... із суддів, один монатік, з коханого ним українського міста, випускник української Луцької школи % 21, говорить російською! під час війни, швидко перефарбувався...знаю, не надрукуєте, але це правда! і ми це знаємо і пам'ятаємо! поруч з ним Вакарчук чомусь говорить рідною мовою, українською!
ABC Показати IP 5 Червня 2024 12:00
Звичайний пристосуванець ваш Монатік. Якщо завтра потрібно буде монгольською розмовляти, то він і на неї свої "хіти" перекладе.
Туз Показати IP 5 Червня 2024 12:32
А чому повістку ньому не вручать? Для чого його пісні, без змісту слів?! Просто набір слів а не пісні!!!
Неоніла Показати IP 5 Червня 2024 18:31
Всі, хто були там, ви зрадники, як і він. Стадо і біомаса
Катя до Неоніла Показати IP 7 Червня 2024 08:51
Тцк взагалі не було, одні бариги на машинах позїжджалися
Туз Показати IP 5 Червня 2024 19:08
А чому повістку ньому не вручать? Для чого його пісні, без змісту слів?! Просто набір слів а не пісні!!!
Петро Показати IP 5 Червня 2024 21:37
З фоток зрозуміло, що відбулось зібрання підлітків та інфантильних передпенсіонерів. Обидві категорії виховані на попсі, тому тішаться будь-якій попсі, аби від розкрученого імені.
Лучанин Показати IP 5 Червня 2024 21:40
Яка ганьба для міста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus