USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

MONATIK приїде до Луцька з великим сольним концертом

30 Травня 2024 08:59
Виступ відомого артиста MONATIK відбудеться 31 травня о 19:00 у замку Любарта.

«Унікальний тур «ART Терапія» від MONATIK продовжується, обіцяючи глядачам не лише незабутні враження, а й активну участь у важливих благодійних ініціативах. Приходьте, щоб стати частиною великого шоу», – зазначають організатори ПЕРША Концертна Агенція.

Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати понад 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових територіях для військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

Під час концерту в Луцьку також буде проводитися благодійний аукціон та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами «Наше радіо», «МУЗВАР» та Музичний телеканал «М1».

Тур MONATIK «ART Терапія» проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, які перебувають на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і волонтерів.

«Великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовано до повномасштабного вторгнення, обов’язково відбудуться після перемоги та всі придбанні квитки на них будуть дійсні», – додають організатори.

Квитки на концерт можна придбати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus