USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

MELOVIN запрошує на концерт у Луцьку

Сьогодні 17:10
MELOVIN, артист, який примусив палати рояль і сцену на Євробаченні в Лісабоні, виступить з концертом у Луцьку. Захід відбудеться 4 жовтня о 19.00 в РЦ «Промінь».

Остaнній рік MELOVIN, як і більшість укрaїнців, прaцювaв у волонтерських центрaх, допомaгaв людям, які втратили домівки, зібрав нa користь укрaїнської aрмії чималу суму, дaвaв блaгодійні концерти, виступaв нa площaх різних міст, aби підтримувaти своїх співвітчизників.

Найвідоміший «Dreamer» країни виконає у Луцьку улюблені хіти, подарує купу емоцій та насолоди.

«Ця музична подія вразить вас звучанням і яскравістю, запалить вогонь натхнення і подарує сили для здійснення своїх мрій», – наголошують організатори.

Читати ще: MÉLOVIN змусив танцювати лучан увесь концерт. Фоторепортаж

На шанувальників чекає виконання наживо улюблених хітів: «Ти», Вітрила«, «Dreamer», «Один не один», «З тобою, зі мною, і годі», «Under the Ladder», «Wonder» тощо.

Концерти MÉLOVIN– це особливі емоції, неймовірна енергія і щира бесіда, які залишаться на все життя. Таку подію не можна пропустити!

Квитки можна придбати – https://concert.ua/uk/event/melovin-lutsk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus