USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

LEGO випустить досліджувальну серію STEAM напередодні місії Artemis I*

11 Серпня 2021 14:59
Перший етап «Місячної програми» NASA Artemis передбачає безпілотний політ встановленого на ракету SLS корабля Orion навколо Місяця і його повернення на Землю. Компанія Lego в рамках серії Education запустить у вересні 2021 року, напередодні місії, запланованої на листопад, десятитижневий інтерактивний курс, який охоплює космічні дослідження та концепції STEAM (наука, технології, інженерія та математика).

Лего – від іграшок до навчання

Діти, захоплені будівництвом різних об’єктів з деталей Лего, швидко розвиваються та прагнуть нових, більш складних завдань. Під час такої діяльності розвивається структурно-логічне мислення, необхідне для побудови об'ємних конструкцій і розуміння схеми, яка додається до конструктору.

Інтернет-магазин Панама, відвідати який можна за посиланням:https://panama.ua/ua/, звітує, що Lego – це один із найулюбленіших конструкторів дітей. Такі набори дарують на Різдво, Новий рік, день народження, купують для шкіл та розвивальних центрів. Після будівництва ігрових локацій діти із задоволенням переходять до проектування танцюючих роботів, розробки простих і складних механізмів.

Серія Education була спеціально розроблена для тих дітей, які серйозно захопилися світом моделювання, інженерії. За допомогою конструкторів вони здобувають знання з математики, програмування, розвивають STEAM-компетенції. Вивчати фізику, математику, програмування з Лего вкрай цікаво! А тепер, коли зусилля компанії та спеціалістів NASA були об’єднані заради єдиної мети – ознайомити підлітків та юнаків із особливостями місії, можна відчути себе астронавтом і спробувати вирішити проблеми, з якими стикається команда Artemis I, коли готується до запуску.

Космічна команда Лего – серія Build to Launch: A STEAM Exploration

Нова програма буде безкоштовною. Її мета – викликати цікавість до теми підкорення космосу у майбутніх вчених та інженерів. Такі уроки втілюють навчання STEAM в життя через реальне застосування космічних досліджень, забезпечують безцінний практичний досвід.

Курс включає інтерактивні епізоди і відкриті підказки, згруповані за трьома навчальними темами, пов'язаними з місіями:

• вихід в космос – планування і проведення розслідувань, розробка і використання моделей;

• тестування і транспортування – робота з проектними рішеннями;

• робота в космосі – дослідження систем і моделей систем.

Учні будуть працювати над практичним проектуванням та прототипуванням спільно з викладачами. Вони виконають збірку деталей, багато в чому схожих на штабелювання потужної ракети космічного запуску (SLS) місії.

Бюджет програми «Artemis» становить від 6 до 8 мільярдів доларів на рік. Якщо вона буде втілена в життя, то у 2024 році нас всіх очікує висадка перших дослідників цього століття із планети Земля на південному полюсі Місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 17:22
якщо STEAM то там ще є ART

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus