USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

LED-освітлення, розширені парковки та дитячі майданчики: у Луцьку капітально відремонтують двір

19 Травня 2020 22:19
З мешканцями п’яти будинків у Луцьку – пр Відродження, 5, Митрополита Шептицького, 32, 34, Декабристів, 29, 31, обговорили план капітального ремонту прибудинкової території.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ремонту тут не було з часу будівництва цих будинків, а тому стан двору відповідний.

Тепер же будуть нові, комфортні прибудинкові території з тротуарами та проїжджою частиною з тротуарної плитки, розширеними парковками, LED-освітленням на довговічних оцинкованих опорах, дитячим обладнанням, облаштованими майданчиками для сміттєвих контейнерів та іншими об‘єктами благоустрою», – зазначив Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Це вже не смішно Показати IP 20 Травня 2020 09:56
На звичайній робочій зустрічі 4 радники/заступники неіснуючого міського голови - це вже занадто. Агов, виборча кампанія ще не розпочалася! Складається враження, що їм більше немає чим займатися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus