USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Instagram запускає функцію з пошуку зниклих дітей

4 Червня 2022 07:30
В Instagram запрацює система оповіщення про викрадення дітей AMBER Alerts.

Про це йдеться у блозі соцмережі, повідомляє УНІАН.

Функція запрацювала 1 червня і стане повністю доступною у 25 країнах найближчими тижнями: в Україні, Аргентині, Австралії, Бельгії, Болгарії, Канаді, Еквадорі, Греції, Гватемалі, Ірландії, Ямайці, Кореї, Литві, Люксембурзі, Малайзії, Мальті, Мексиці, Нідерландах, Новій Зеландії, Румунії, Південній Африці, Тайвані, Великобританії, Об'єднаних Арабських Еміратах і США.

«Ми знаємо, що шанси знайти зниклу дитину збільшуються, коли на пошуки приходить більше людей, особливо в перші кілька годин. З цим оновленням, якщо правоохоронні органи активують оповіщення AMBER Alert і ви перебуваєте в зазначеній ділянці пошуку, оповіщення тепер з'явиться у вашій стрічці Instagram», – повідомляє соцмережа.

Сповіщення міститиме важливі відомості про дитину: фотографію, опис, місце викрадення та іншу доступну інформацію. Користувачі зможуть ділитися такими постами для подальшого поширення інформації.

Якщо ви отримали таке сповіщення, отже, поблизу йде активний пошук зниклої дитини. Щоб дізнатися, кому показувати ці оповіщення, соцмережа використовує різні дані користувачів, зокрема місто, зазначене у профілі, IP-адресу і служби визначення місця розташування.

У 2015 році AMBER Alerts уже запустили на Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus