USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Instagram заборонить дорослим користувачам писати дітям в директ

17 Березня 2021 07:40
Соцмережа Instagram вводить низку нових заходів щодо захисту дітей і підлітків. Так, незабаром повнолітні не зможуть відправляти особисті повідомлення неповнолітнім користувачам, якщо останні на них не підписані.

Про це повідомляється у блозі Instagram, пише УНІАН. Часткове блокування директу описується так: якщо дорослий намагається написати неповнолітньому, який на нього не підписаний, то отримує повідомлення про неможливість відправити повідомлення «в лічку». При цьому одержувач повідомлення отримає повідомлення системи безпеки і зможе відреагувати.

Зазначається, що ця особливість буде базуватися на технології машинного навчання, яка покликана передбачати вік користувачів.

Зараз для реєстрації в Instagram потрібно вказати вік мінімум в 13 років, проте багато хто дає про свій вік неправдиві дані. Перевірити реальний вік користувача онлайн дуже складно. Соцмережа хоче вирішити цю проблему за допомогою технологій ШІ.
Крім того, найближчим часом компанія буде працювати над тим, щоб дорослим, викритим у підозрілій поведінці, було складніше взаємодіяти з неповнолітніми. Наприклад, підозрілим особам можуть заборонити переглядати акаунти підлітків в «пропонованих користувачах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
##Монархіст Показати IP 17 Березня 2021 09:37
Цікаво, а зворотнє блокування буде? Щоб ті малявки не могли дорослим писати... А то починається все як "інтернет загрожує нашим дітям" а потім переходить в "діти загрожують нашому інтернету"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus