USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ISW: У районі Роботиного на Запоріжжі ЗСУ наблизилися до другої лінії оборони росіян

25 Серпня 2023 10:58
ЗСУ наблизилися до другої лінії оборони російських окупантів у районі Роботиного на заході Запорізької області, ще більше розширивши прорив.

Про це йдеться у свіжому звіті Інституту з вивчення війни (ISW), передає УНІАН.

На геолокованих кадрах видно, що українські війська просунулися далі в напрямку російських оборонних рубежів на захід від Вербового і на південь від Роботиного.

Крім того, аналітики зазначили, що окупанти провели наступальні операції на лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна і просунулися. У звіті наводяться дані російських воєнкорів про те, що росіяни наступають на Білогорівку і контролюють дорогу на Григорівку в 11 км на південь від Кремінної, проте ISW не побачив візуального підтвердження цьому твердженню.

Читати ще: Успіхи ЗСУ на фронті підривають Росію зсередини, – ISW

ЗСУ продовжили контрнаступальні дії на Бахмутському напрямку і просунулися північніше Бахмута. На геолокованих кадрах видно, що українські війська просунулися на захід від Залізнянського.

На лінії Авдіївка-Донецьк російські війська продовжили обмежені наступальні операції, але ніяких успіхів не домоглися.

Нагадаємо, 22 серпня українські військові прорвалися в Роботине. За оцінками експертів, Роботине було для ЗСУ найбільшою перешкодою в просуванні в бік Токмака.

23 серпня аналітики Інституту з вивчення війни підтвердили, що ЗСУ проводять контрнаступальні операції та мають тактичні успіхи в районі населеного пункту Роботиного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
F16 Показати IP 25 Серпня 2023 14:57
Ну ну, особливо пiсля сьогоднiшньоi ночи, наблизилися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus