USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

IPhone 11 та процесори: у вантажівці на Ягодині знайшли контрабанду на 450 тисяч

14 Червня 2020 11:17
Незадекларований товар вартістю понад 450 тисяч гривень вилучили на митному посту «Ягодин».

Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби у фейсбуці.

Прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль марки «MAN» під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщувалась «сільськогосподарська техніка».

У результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, крім заявлених в митній декларації товарів, виявлено 19 телефонів торгової марки «IPhone 11» та процесори до комп’ютерів загальною вартістю понад 450 тисяч гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України. Санкція вказаної статті за такі дії передбачає конфіскацію прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 15 Червня 2020 09:45
Давайте їх на аукціон,нехай люди купляють. А то роздеребаните між собою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus