USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

IP-камери: у чому переваги та недоліки?*

1 Листопада 2022 11:33
IP-камери – це інноваційне обладнання, призначене для відеоспостереження на об'єктах різного призначення.

При цьому виробники пропонують широкий вибір моделей, серед якого можна вибирати відповідне рішення для будь-якого об'єкта, достатньо перейти за посиланням: https://dahua-technology.com.ua/videokamery/videokamery-ip/.

Розглянемо, у чому основні переваги та недоліки IP-камер відеоспостереження.

Основні переваги IP-камер спостереження

Незважаючи на те, що протягом тривалого часу популярними залишалися саме аналогові відеоспостереження, мережні камери спостереження здатні гарантувати наступні переваги.

Розширення. При своїх компактних розмірах цифрові камери спостереження мають велику роздільну здатність.

Простота підключення. Схема підключення IP-камери значно простіше, т.к. здатна без проблем інтегруватися в комп'ютерну мережу та не потребує використання додаткового обладнання.

Автономність. Це максимально автономне обладнання, яке дозволяє проводити монтаж обладнання в будь-якому зручному місці.

Запис інформації. Вся інформація, знята камерами відеоспостереження, може записуватися не тільки на жорсткий диск реєстратора, але разом з цим на сховище хмари або карту пам'яті.

Функціонал. Можливості IP-камер відеоспостереження не обмежуються виключно записом відео, але також можуть визначати номери автомобіля.

Перегляд онлайн. З IP-камер відеоспостереження можна стежити за тим, що відбувається не тільки безпосередньо на об'єкті, але й віддалено через інтернет, використовуючи для цього спеціальні інструменти.

Компактні розміри. Незважаючи на свою технологічність, обладнання має компактні розміри.

І це лише основні переваги, які отримує користувач, який вибрав для себе IP-обладнання для відеоспостереження.
Недоліки IP-камер відеоспостереження

Якщо говорити про недоліки, то можна відзначити ціну – вона вища за аналоги, але окупається за рахунок якості одержуваної картинки та функціональних можливостей. Немає єдиного стандарту для підключення, а також у одного виробника існують різні моделі, які не узгоджені між собою по відео та аудіо.

Але очевидно, що IP-камери – це справжній прорив у світі відеоспостереження. Подібне обладнання гарантовано зможе забезпечити високу ефективність експлуатації. Щоб не було складнощів при виборі, довіряйте вибір професіоналам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus