USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Hello, World! Найпершу сторінку Вікіпедії продали на аукціоні за $750 тисяч

16 Грудня 2021 23:38
Найпершу сторінку вільної онлайн-енциклопедії Вікіпедія продали у вигляді NFT-токену за $750 тисяч на аукціоні Christie. Виручені кошти підуть на благодійність і розвиток соціальної мережі WT.Social, яку запустили два роки тому.

Поява цієї сторінки датується 15 січня 2001 року, на ній співзасновник Вікіпедії Джиммі Вейлз написав: Hello, World! – інформує Бабель.

На цьому ж аукціоні продали iMac полуничного кольору, з якого запускали першу сторінку та всі наступні – його оцінили у $187 тисяч.

Аукціонний дім повідомляє, що незабаром продану сторінку знову запустять в інтернеті, тож її зможе відредагувати кожен охочий (утім, через пʼять хвилин після цього сторінка повертатиметься до початкового вигляду). Ця функція стане можливою, якщо новий власник не закриє до неї доступ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus