USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Google виявив, що Іран провів кібератаки проти Трампа, Байдена і Гарріс

Сьогодні 09:34
Іранська фішингова атака була націлена на майже десять людей, повʼязаних із президентом США Джо Байденом і кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом, зокрема в уряді та штабах.

Про це йдеться у звіті Google, пише Бабель.

Досі жодна стороння компанія не підтверджувала заяву штабу Трампа про те, що він став ціллю іранських хакерів. Штаб звинуватив підтримуваних Іраном хакерів у тому, що вони викрали доступ до конфіденційних документів і збиралися втручатися у вибори.

Читати ще: Телеканал ABC офіційно підтвердив перші дебати Трампа й Гарріс 10 вересня

У звіті Google також вперше офіційно зазначили, що Іран націлився й на адміністрацію Байдена – Камалу Гарріс і передвиборчий штаб.

Google пише, що цим займалася іранська урядова хакерська команда APT42, відома як Charming Kitten і Mint Sandstorm, у травні та червні. Вона намагається зламати особисті облікові записи електронної пошти, пов’язані з Байденом, Трампом і віцепрезиденткою Гаррісом.

Тактика APT42 така: хакери вбудовують шкідливі посилання в текст електронної пошти чи в PDF-вкладення. Це зменшує можливість виявити їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus