USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

«GYM в укритті»: у Благодатному відкрили тренажерний зал для ветеранів та молоді

4 Вересня 2024 23:25
У селищі Благодатне Володимирського району відкрили тренажерний зал «GYM в укритті». Простір для відновлення фізичного та психологічного здоров’я ветеранів, а також для спортивних занять учнів облаштували в укритті ліцею №9.

Ідея створення залу належить голові громадської організації «Молодіжна Ініціатива» Олександрові Топорівському, він став керівником проєкту. Долучилися до проєкту благодійний фонд «Карітас Волинь», активна молодь Благодатного та Нововолинська міська рада.

Майже пів року молодь самотужки працювала над проєктом: навчалася, продумувала всі етапи, облаштовувала приміщення, благодійники презентували тренажери. З бюджету громади виділили 32 тисячі гривень на встановлення системи рекуперації повітря.
«Цей проєкт націлений на створення спільноти ветеранів та молоді, – каже Олександр Топорівський. – Тут колишні військові зможуть отримати психологічну підтримку від фахівців Центру життєстійкості Нововолинської громади, займатися фізичним здоров’ям та об’єднаються з учнями ліцею у велику спортивну спільноту».

«GYM в укритті» - це проєкт, який передбачає створення тренажерного залу в ліцеях та спільнот ветеранів та учнів. Зараз такий зал відкрили у Благодатному, на черзі - ліцей 8 у Нововолинську, там уже є левова частка обладнання», - каже Олександр.
З нагоди відкриття тренажерного залу для відвідувачів організували показові тренування та ярмарок, на якому зібрали майже 13 тисяч гривень на розвиток проєкту.

Серед гостей був міський голова Борис Карпус та начальник управління освіти Олег Янюк. Борис Карпус привітав усіх причетних до реалізації проєкту з успішним стартом та побажав розвитку ініціативи.

Мирослава Власюк

Фото Степана Заянчковського
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus