USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Ford та ВАЗ розбиті вдрузки: на Львівщині двоє водіїв з Волині потрапили у ДТП

28 Серпня 2023 13:22
Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 серпня близько 07:30 на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Собанівка Червоноградського району.

Про це інформує поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Ford Focus», яким керував 51-річний мешканець Волинської області, та «ВАЗ-2101» під керуванням 31-річного жителя тієї ж області.

Внаслідок ДТП водій «ВАЗ-2101» та його пасажир, 55-річний житель Волинської області, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.
За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus