USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Facebook створює власну версію Clubhouse

20 Квітня 2021 19:41
Упродовж найближчих місяців Facebook запровадить серію аудіофункцій, з-поміж яких – Live Audio Rooms. Це своєрідна версія популярного додатка Clubhouse (соціальна мережа, в основі якої лежить голосове спілкування, - ред.), яка надасть змогу користувачам спілкуватися голосом.

Під час пандемії соцмережі, які мають лише аудіоверсію, стають дедалі популярнішими, тож працівникам компанії Facebook дали завдання створити аналог Clubhouse. Це сталося після того, як там зареєструвався Марк Цукерберг, передає Gazeta.ua.

Наразі невідомо, як Facebook планує модерувати аудіоканали.

«Аудіо бездоганно вписується в наше насичене життя, дає нам змогу надихатися новими ідеями й розмовляти з іншими однодумцями без тиску», – заявив представник Facebook Фіджі Сімо.

Упродовж наступних кількох місяців Facebook також запустить нову функцію Soundbites, де користувачі зможуть створювати короткі аудіокліпи й ділитися ними. Користувачам також можна буде слухати подкасти (цифровий медіа-файл або низка таких файлів, які розповсюджуються інтернетом для відтворення на портативних медіа-програвачах чи персональних комп’ютерах, – ред.) безпосередньо з додатка Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus