USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Dzidzio записав пісню «Боже великий, єдиний» із симфонічним оркестром. Відео

12 Квітня 2020 21:13
Популярний український співак Dzidzio (Михайло Хома) записав духовний гімн України «Боже великий, єдиний» Миколи Лисенка (текст Олександра Кониського). Прем'єра відбулася в неділю, 12 квітня на YouTube-каналі співака.

Про це повідомляє Захід.

Нагадаємо, Михайло Хома ще наприкінці 2019 року разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів почав працювати над записом Державного гімну України. Саме тоді музиканти вирішили записати також і духовний гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

Робота над записом тривала у київському Будинку звукозапису, де можна можна одночасно записати понад 100 музикантів та хористів.

Режисером відео став Володимир Шурубура. Основною локацією обрали Софійський собор у Києві.

Диригувала Оксана Линів. Вона є головною диригентка Оперного театру міста Грац (Австрія), арт-директоркою Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU, засновницею та арт-директоркою Міжнародного фестивалю LvivMozArt, Львів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 12 Квітня 2020 22:53
Монатік, а тепер твій вихід !
Лучанин до Лучани Показати IP 13 Квітня 2020 13:10
А хто такий манатік? Це той хто полюбляє на расію їздити? Так йому до Хоми , як до неба рачки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus