USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Charisma – шопінг в європейському стилі для всієї сім'ї*

7 Грудня 2021 12:23
Charisma - кращий інтернет-магазин для підбору дійсно ексклюзивного одягу.

Унікальність та ексклюзив точно не є основними характеристиками загально доступного масс-марту. Тому, якщо ви є прихильниками дійсно видатних брендів, їхню продукцію не варто шукати на великих торговельних сервісах або у стоках. Справжні ексклюзивні пропозиції наявні лише в спеціалізованих магазинах, про один з яких розкажемо нижче.

Charisma - це не просто інтернет-бутик люксового товарів. Це творчий простір для формування персонального стилю, який надає вам товари від найкращих брендів Європи. Тут гарантований дбайливий до потреб та побажань клієнта сервіс, оригінальна якість кожного виробу та приємна атмосфера для шопінгу всією сім'єю.

Для комфорту весь асортимент розподілений по категоріях, тому знадобиться лише кілька хвилин, аби підібрати найкращий варіант з огляду на свої вподобання. Особливо корисними є фільтри та сортування, які дозволяють переглядати пропозиції за специфічним запитом. Наприклад, ви можете обрати потрібний колір, розмір та підкатегорію, або переглядати позиції лише улюблених виробників.
Замовлення формується онлайн, а доставку можна запланувати у будь-яке поштове відділення України. Для жителів столиці існує інший сервіс: замовлення може привезти консультант, який допоможе з вибором розміру та за бажанням розкаже вам про принципи та рекомендації щодо комбінування обновки з іншими елементами гардеробу.

Якщо ви хочете пошити речі під замовлення, то магазин пропонує таку опцію для костюмів відомої італійської марки Lubiam та сорочок німецького бренду Van Laack. Можна обрати стиль, тканину та зняти мірки, після чого запит буде направлений до компанії. Про терміни виконання повідомлять консультанти, звісно, на це знадобиться певний час. Також можна замовити персональний підбір від досвідчених спеціалістів, завітавши до бутиків наживо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus