USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються на ринок Росії

10 Березня 2023 16:03
Компанія Inditex, яка є власником брендів Bershka, Zara та Pull&Bear, повертається на ринок Росії. Працювати магазини там будуть під новими назвами.

Про це пише пишуть російські пропагандистські ЗМІ, передає ТСН.

Виробники одягу Bershka, Zara та Pull&Bear працюватимуть в РФ під новими назвами: Ecru, Maag та DUB. Їх планують оновити та зробити редізайн.

Виробляти одяг, ймовірно, будуть на турецьких та китайських заводах. Йдеться про повернення на російській ринок усіх 240 магазинів. За даними росЗМІ, відкрити магазини планується весною цього року.

Повернення магазинів повинно було статися ще раніше, але дату перенесли через землетрус у Туреччині. Компанія наразі набирає тисячі співробітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Березня 2023 16:47
бабло завжди перемагає зло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus