USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55
Новини

У Нововолинську попрощалися з загиблим воїном Дмитром Хрищуком

Його серце перестало битися 12 серпня від важких поранень, отриманих на полі бою.

Сьогодні 17:20

ДПСУ відповіла на чергову заяву Лукашенка: Нова порція нагнітання, на кордоні з РБ – без змін

18 серпня з'явилася заява Лукашенка в інтерв'ю російським пропагандистам, що влада РБ начебто розмістила на кордоні з Україною майже майже третину білоруської армії.

Сьогодні 16:51

Зловили п’яним і без прав двічі за три дні: як покарали лучанина

У червні після опівночі на вулиці Рівненській у Луцьку патрульні зупинили автомобіль Mercedes. За кермом був 29-річний лучанин. На засідання суду обвинувачений, який їздив містом п’яним, не з’явився.

Сьогодні 16:22

Про луцьких ремісників ХVII століття, або Звідки походить слово «запартачити»

Важливою складовою кожного міського соціуму ХVІ-ХVІІ століть були ремісничі цехи. Зосібна – ремісники, які не лише щодень трудилися в своїх майстернях, а й відігравали значну роль у політико-економічному житті міста. Ремісничі організації в королівському Луцьку, як і в інших містах з багатовіковою історією, відомі ще з княжих часів.

Сьогодні 15:53

Ігри, майстеркласи та аквагрим: у центрі Луцька – сімейний захід «РіД». Фото

Аквагрим, настільні ігри, розфарбовування гіпсових фігурок і магнітів, виготовлення поліцейського автомобіля та листівки для захисників – цієї неділі маленькі лучани мають можливість цікаво та з користю провести час.

Сьогодні 15:25

Оштрафували і стягнули збитки: волинянин незаконно нарубав дерев на 31 тисячу

Не маючи відповідних дозволів, чоловік незаконно зрубав три сосни. Далі порізав їх на колоди й перевіз у село Грем'яче. Своїми діями волинянин спричинив шкоди Ківерцівському лісовому господарству на понад 31 тисячу гривень.

Сьогодні 14:56

Під час дитячого шоу у львівському розважальному центрі стався вибух

На сторінці розважального центру «Леоленд» відреагували на інцидент і зазначили, що вибух стався на відкритті нової локації: тріснула і розлетілась на друзки термоколба, яка була частиною реквізиту.

Сьогодні 14:27

У Луцьку прокурор просив пом’якшити покарання для матері двох дітей, яка крала гроші з картки

П’ять років за гратами отримала жінка, яка ошукала потерпілу на декілька тисяч гривень. Прокурор пішов в апеляційний суд оскаржувати вирок першої інстанції і просити більш м’яке покарання для підсудної.

Сьогодні 13:58

На Волині попрощалися із загиблим на Луганщині Героєм Володимиром Хаймиком

Життя бійця відібрав обстріл ворожого дрона під час виконання бойового завдання на території Луганської області 14 серпня.

Сьогодні 13:30

Українська авіація уразила ще один міст у Курській області РФ

У Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм – у селі Зване. Через цей міст йшло постачання російських частин на Курському напрямку.

Сьогодні 13:01

На Сумщині загинув 30-річний прикордонник з Волині Станіслав Ковб

Станіслав Ковб був інспектором прикордонної служби третьої категорії – майстром інженерно-позиційного відділення. Служив у 14-й прикордонній заставі п’ятого прикордонного загону ДПСУ.

Сьогодні 12:32

Сили ППО збили вісім «Шахедів» та п'ять ракет, на Київщині уламки пошкодили 18 будинків

У Київській області зранку 18 серпня через падіння уламків збитих російських ракет зазнали руйнувань і пошкоджень 18 будинків, лінії електропередач та автомобілі.

Сьогодні 12:03

В Ростовській області через атаку безпілотників спалахнули резервуари з паливом

Ударні безпілотники атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. Очевидці кажуть, що всього було 5 дронів. На місці атаки виникла велика пожежа – горять резервуари з дизпаливом.

Сьогодні 11:34

Трійця єнотів, дикобраз, чорнобурки: Луцький зоопарк показав пернатих та чотирилапих переселенців. Фоторепортаж

Луцький зоопарк давно став домівкою для сотень тварин. А з початку великої війни звіринець прийняв нових мешканців. Розповідаємо про таких переселенців.

Сьогодні 11:05

У Луцькому районі через ігри 4-річного хлопчика згорів сарай

Через дитячі пустощі з вогнем у селі Кульчин Луцького району 17 серпня згоріла господарська споруда, на щастя, діти не постраждали.

Сьогодні 10:37

Покликаний повернути свідомість українців: волинянин Богдан Пташник анонсував новий роман

Богдан Пташник пише новий пригодницько-історичний роман «Юрій Хмельницький. Чуднівська битва». У передмові волинський письменник звинуватив Миколу Гоголя і Пантелеймона Куліша у «свідомому чи мимовільному» зросійщенні українців.

Сьогодні 09:58

Помер французький актор Ален Делон

У віці 88 років помер культовий французький актор Ален Делон.

Сьогодні 09:39

Росіяни намагаються пробити оборону на Покровському напрямку, ЗСУ відмінусували 1170 окупантів

За уточненою інформацією, вчора армія РФ завдала по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів із застосуванням семи ракет, а також 88 авіаударів, зокрема скинула 96 КАБів. Крім цього, ворог здійснив 4679 обстрілів, з них 109 – із реактивних систем залпового вогню.

Сьогодні 09:10

Система Orphus