USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.10 41.33
  • PLN 10.35 10.53

90 пакетиків на місяць: волинянин доводить, що сам вживав наркотики, а не продавав їх

Сьогодні 09:01
Волинянина судили за незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних речовин. Затримали правоохоронці обвинуваченого ще в лютому 2023 році. Тоді при собі хлопець мав 90 пакетиків із психотропами, які, ймовірно, планував збути шляхом закладок.

Наркотичні засоби та інші речові докази виявили також під час обшуку в домівці підсудного в одному з сіл, прилеглих до Луцька. Затриманому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У залі суду підсудний вину не визнав. Він вказав, що вживає наркотики сам уже впродовж півтора року. А вилучені психотропи начебто призначені виключно для власного споживання. Він замовив їх через інтернет і забрав у відділенні «Нової Пошти». Пізніше розфасував у пакети, щоб наркотики не побачили члени сім’ї, а також для зручності вживання. Мовляв, 90 пакетиків йому мало вистачити на місяць.

Читати ще: 10 років без прав і 51 тисяча штрафу: у Луцьку водій поплатився за їзду під кайфом

Обвинувачений стверджував, що ніколи не мав наміру робити бізнес на наркотиках. Однак суд не прислухався до його пояснень і відправив хлопця за ґрати на шість років.
Із таким, на його думку, надто суворим рішенням юнак не погодився й попрямував доводити свою невинуватість в апеляційний суд. Апеляційну скаргу подав і прокурор, який просив більший термін покарання.

Заслухавши в апеляції доводи сторін, суд вирішив, що справа була розглянута з істотними порушеннями. Тому клопотання і захисника, і прокурора суд задовольнив частково та скасував вирок, призначивши новий розгляд в суді першої інстанції. Нині справа перебуває в Луцькому міськрайонному суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus