USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

89 жителів громади на Волині отримають грошову допомогу

2 Серпня 2023 10:21
Рішенням комісії з соціальних питань 89 жителів Володимирської громади отримають грошову допомогу.

Про це інформують у Володимирській міськраді.

На засіданні комісії з соціальних питань, яке відбулось 1 серпня під головуванням керуючого справами міськвиконкому Ірини Лошенюк, розглянуто чотири питання порядку денного. Цьогоріч комісія збиралась вже 12 разів.

За результатами розгляду звернень мешканців громади щодо призначення їм одноразових грошових допомог, комісія погодила виділення 70 громадянам виплати на загальну суму 192 тисячі гривень.

Читати ще: «Аби контрнаступ був успішним»: у Луцьку на потреби ЗСУ виділили 102 мільйони

Підтримали члени комісії призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких 17 громадянам на загальну суму 55 тисяч гривень, а двом мешканцям громади, які звернулись щодо надання фінансової підтримки важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років, буде виплачено допомогу на загальну суму 15 тисяч гривень.

Розглянувши подання начальника управління соціальної політики Наталії Голюк, КП «Полігон» будуть відшкодовані кошти за фактично надані послуги з організації та проведення поховання п’ятьох загиблих військовослужбовців у розмірі 43 тисячі 545 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus