USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

85-річна мама депутата з Волині виграла понад 400 тендерів

4 Жовтня 2023 12:19
Як у 85 років стати успішною підприємицею та заробити кілька мільйонів гривень, аби забезпечити свою старість, добробут дітей і онуків? Усе можливо, якщо ви не проста бабуся, а комп’ютерний геній і добре розбираєтеся у вебхостингу, програмуванні та встановленні кондиціонерів. Ну, а якщо ви ще й мама голови фракції «Слуга народу» в міській раді, то ваші таланти враз примножуються.

Історії успіху ковельської бабусі Любові Клімук дивуються всі. Її бізнесову жилку журналісти помітили давно, ще коли три роки тому вона виграла тендер на закупівлю послуги вебхостингу для сайта Ковельської міської ради, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

А нещодавно жінка виграла тендер на встановлення кондиціонера. Його оголосив виконком Ковельської міської ради. Така послуга міськраді обійдеться в 10 тисяч гривень.

За повідомленням ковельських ЗМІ, Любов Клімук – матір голови фракції «Слуга народу» Ковельської міської ради Вадима Клімука. З міською радою тісно пов’язаний не лише син Любові Клімук, а й безпосередньо її бізнес.

Наприклад, за останні чотири роки, відколи син став депутатом, Любов Клімук виграла 416 закупівель (в основному допорогових, тобто безконкурсних) на близько три мільйони гривень. Майже всі пов’язані з комунальними закладами Ковельщини. Рекордсменом по закупівлях є Ковельське територіальне медичне об’єднання.

Кошти медичний заклад переважно витрачав не на медичне обладнання, а на комп’ютерну техніку та її обслуговування. Зокрема, в січні цього року лікарня витратила 228 тисяч гривень на послуги з обслуговування та ремонту офісної техніки. Цього ж місяця Любов Клімук надавала закладу послуги з диспетчеризації пристроїв GPS.
Успішно займається бізнесом і Юрій Клімук, рідний брат депутата Вадима Клімука. Він виграв тендерів у комунальних закладах Ковельщини на понад п’ять мільйонів гривень.

Про історію успіху родичів журналісти вирішили запитати в депутата Вадима Клімука. Проте він не відповів на телефонні дзвінки та повідомлення.

У реєстрах журналісти знайшли номер телефону 85-річної Любові Клімук. Щоправда, відповіла її невістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2023 12:31
А чим займаєтьмя ДБР і для чого було створене?
Че до Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2023 13:28
Щоб хапати тих, на кого вкажуть зверху
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2023 12:35
А в цей же час, додому, на щиті, повертаються Герої …. За що? Щоб в мами депутата процвітав бізнес, щоб агрокорпораціі з мільйонами гектарів отримували надприбутки.. тд і тп…
Andrij Показати IP 4 Жовтня 2023 13:43
Всiх брехунiв на фронт!!!!
Правда Показати IP 4 Жовтня 2023 13:44
І хто їх обирав,може поляки,то чому гвалт.Жеріть те що навибирали...
АаааааЦЬ до Правда Показати IP 4 Жовтня 2023 14:55
Так тож Бідон всю цю зелену наволоч обрав, Бідон.
Лучанин до Правда Показати IP 5 Жовтня 2023 14:22
Для чого постійно вести мову про вибори. Вони нічого не вирішують. Це така глибинна сутність народу: вкрасти, обманути, заробити нечесно. Вона проявляється скрізь: від простої людини, яка буде брати, що погано лежить, до різного роду керівників чи державних мужів. Різниця тільки в обсягах награбованого: голова ОСББ може сотні тисяч поцупити на кредитах, депутати мільйони гривень, ну судді, то вже мільони доларів...
Мамба Нгоро Показати IP 4 Жовтня 2023 14:21
А чому депутатів в армію не беруть?
лучани Показати IP 4 Жовтня 2023 14:29
У чому проблема?.. Що у 80ть років не може бути власником бізнесів?
Анонім до лучани Показати IP 4 Жовтня 2023 22:07
Може. Іди виграй хоч один тендер..
Радувець Ларіса Показати IP 4 Жовтня 2023 15:51
Сволота кінчена, більше немає слів!
Олег Показати IP 5 Жовтня 2023 07:33
Наші "незалежні " антикорупційні органи знову будуть випередженні СБУ , а потім напишуть, що знали і готували документи аби вручити підозру. А "СЛУГА НАРОДУ" за цей час все повирішує і продовжить далі служити народу.
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2023 09:44
синок постарався. ай молодець. і в 85 років тендер бабуся виграла. кому ви розказуєте? хто в це повірить? особливо коли син слуга .жесть просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus