USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

8000$ за послугу: на Волині затримали двох ділків, які допомогали чоловікам виїхати з країни

26 Вересня 2022 18:23
Днями в Устилузі на АЗС затримали двох мешканців Львівської та Волинської областей, які організували схему безперешкодно виїзду чоловіків до країни ЄС.

Про це повідомляють на сайті МВС.

За розробленою фігурантами «схемою», перед пунктом пропуску «клієнта» забирав водій буса – учасник оборудки. Надалі під час паспортного контролю службовці не вносили відповідні відомості до інформаційної бази про перетин кордону певною особою, що надавало їй можливості безперешкодно виїхати за межі країни.

Свої «послуги» за один «трансфер» зловмисники оцінювали у 8000 доларів США.

Під час затриманні у зловмисників вилучили 8000 доларів США, одержаних від «клієнта». Обидва фігуранти затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили підозри за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 26 Вересня 2022 18:42
А службовці, які не вносили дані в базу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus