USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

8 тис. доларів, 20 тисяч злотих та золоті вироби: «гастролерки» з Волині обікрали будинок прикарпатки

9 Серпня 2022 10:38
На Івано-Франківщині три «гастролерки» з Волині викрали з будинку 8 тисяч доларів, 20 тисяч злотих та золоті вироби.

Оперативні працівники затримали підозрюваних на Львівщині. За скоєне їм загрожує максимальне покарання до 8-ми років ув’язнення, повідомляє пресслужба ГУНП у Івано-Франківській області.

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від 63-річної мешканки Калуського району. Жінка повідомила, що її оселю обікрали.

Прибувши на місце вчинення злочину, поліцейські встановили, що до будинку, в якому перебував лежачий пенсіонер, зайшли невідомі жінки. В розмові із чоловіком зловмисниці дізнались, що на території господарства більше нікого немає. Чим вони і скористались. З оселі правопорушниці викрали гроші, золоті вироби, банківську карту, а опісля втекли на автомобілі.

Вже за лічені години оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з калуськими співробітниками поліції затримали правопорушниць у Львівській області. Йдеться про трьох мешканок Волинської області - 1966, 1964 та 1984 років народження. Двоє з них уже раніше судимі за аналогічні злочини.

Під час огляду автомобіля та затриманих поліцейські вилучили частину викрадених грошей та золоті вироби.

Слідчі повідомили затриманим про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. А суд уже обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Оперативники перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень та можливих їх спільників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus