USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

74% волинських медиків, які хотіли отримати щеплення від COVID-19, вакцинувалися. Побічних реакцій не було

25 Березня 2021 16:24
На Волині не використали ще й половини наявної вакцини від COVID-19.

Про це стало відомо під час засідання медичної комісії облради 25 березня.

Зі слів очільника обласного управління охорони здоров’я Романа Рудокваса, на Волині в рамках першої хвилі вакцинації вже отримали щеплення 3963 особи. Серед медиків, які побажали вакцинуватися, першу дозу вакцини отримали 74%.

З його слів, серйозних побічних реакцій у тих, хто вакцинувався не було. Очільник управління охорони здоров’я відзначив, що старші люди переносять щеплення легше.

Це підтвердила й голова комісії, депутатка від партії «ЗА Майбутнє», директорка Волинського ТМО захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

«Скажу, як керівник закладу, де вакцинувалося найбільше працівників. Окрім невеликої гіпертермії у першу добу в молодих працівників, ніяких реакцій не було. А люди старшого віку легше переносять вакцинацію», – запевнила вона.

Роман Рудоквас нагадав, що на Волині діє 10 мобільних бригад та 24 стаціонарні пункти щеплень. Крім того, він запевнив, що вакцини вистачить усім, кому потрібна буде друга доза у визначений термін.

«Ми ще не перетнули позначки використання 50% наявних вакцин», – переконує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus