USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 9.92 10.09

5 років в’язниці: на Волині судили директора ліцею, який привласнював пальне

18 Червня 2024 14:24
Суд визнав директора одного з навчальних закладів Ковельського району винним у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, у тому числі вчиненому повторно в умовах воєнного стану.

Про це інформує прокуратура Волині.

Доведено, що керівник привласнював пальне, закуплене для потреб закладу освіти, на власний розсуд розпоряджаючись талонами на його придбання.

Таким чином із січня 2019 по квітень 2022 року він привласнив 1800 літрів дизпалива та бензину, чим завдав сільській раді шкоди на майже 48 тисяч гривень.

Читати ще: Солдат з Волині привіз додому боєприпаси з війни: суд призначив йому іспитовий строк

Суд призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати посади, пов'язані з організаційно-управлінськими та адміністративно-господарськими функціями в установах, підприємствах, організаціях на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діма Показати IP 19 Червня 2024 21:31
Коли вже Бабулу Ігора посадять??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus