USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

5 порад для просування сайтів у Local Business

18 Червня 2024 10:32
Просування в інтернеті має вирішальне значення для залучення клієнтів і стимулювання продажів. Одним із найефективніших інструментів для просування місцевого бізнесу є GoogleMyBusiness (GMB). GMB– це безплатний сервіс, який дає змогу компаніям створювати й керувати своєю онлайн-присутністю в Google.

Просування Google Мій Бізнес: головні переваги

Розкрутка в Google Maps дає такі переваги.

1. Підвищена видимість в інтернеті. Списки GMBз’являються в місцевих результатах пошуку та на картах Google, що робить ваш бізнес помітнішим у певному регіоні.

2. Залучення клієнтів. Завдяки GMBклієнти можуть активно взаємодіяти з вашим бізнесом, залишаючи відгуки та ставлячи питання.

3. Аналітика та інсайти. Займаючись просуванням у Гугл Бізнес, ви отримаєте цінну інформацію про поведінку ваших клієнтів.

4. Підвищення довіри. Заповнений профіль GMBз позитивними відгуками значно підвищує не лише довіру до вашого бізнесу, а й авторитет компанії.

А щоб максимізувати користь від Google Мій Бізнес, варто скористатися кількома простими порадами.

Регулярно оновлюйте інформацію

Регулярно оновлюйте свій профіль у GMBі додавайте такі дані:

актуальні робочі години;

контактну інформацію (номер телефону, електронну адресу, фізичну адресу);

перелік послуг та продуктів;

спеціальні оголошення або акції.

Заповніть профіль компанії

Переконайтеся, що у вашому профілі в GMBє якісні фотознімки та влучний опис вашої діяльності. Ретельно заповнений і візуально привабливий профіль допоможе залучити більше відвідувачів, заохотить їх віддати перевагу вашому бізнесу і взагалі позитивно вплине на просування сайту в ТОП.

Працюйте з відгуками

Відгуки користувачів є потужним інструментом для побудови авторитету й довіри, тому заохочуйте задоволених клієнтів залишати позитивні відгуки на вашому профілі GMB. Взаємодія з відгуками показує, що ви цінуєте зворотний зв’язок клієнтів і прагнете надавати відмінний сервіс.

Використовуйте ключові слова

Додавання релевантних ключових слів до вашого профілю GMBта контенту вебсайту може суттєво вплинути на пошукову розкрутку сайтів. Тож постарайтеся використовувати ключові слова в описах вашого бізнесу, послуг, публікацій тощо, але так, аби це мало максимально природний вигляд і не псувало загальне враження від тексту.

Розміщуйте статті в регіональних ЗМІ

Публікація статей у регіональних ЗМІ значно підвищує впізнаваність і довіру до вашого бізнесу в регіоні, тому пишіть і поширюйте пресрелізи або статті про ваш бізнес чи нові продукти.

А компаніям, які прагнуть покращити просування в інтернеті швидко та якісно, варто замовити розкрутку сайту в ТОП у професіоналів. Агентство діджитал маркетингу Ланет CLICKпропонує експертні послуги з просування сайтів у Google My Business. Команда фахівців діджитал агентства допоможе оптимізувати ваш профіль у GMBта впровадити ефективні маркетингові стратегії, аби ваш бізнес виділявся в локальних пошукових запитах.

З питань вартості послуг звертайтеся за телефоном +38 (044) 225 19 00 або пишіть нам: [email protected]! Ми на зв’язку!

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus