USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.70 10.84

5 людей загинуло внаслідок стрілянини у США, серед них – двоє маленьких дітей

8 Квітня 2021 12:08
В американському місті Рок-Гілл у штаті Південна Кароліна внаслідок стрілянини загинуло п’ятеро осіб, серед них двоє дітей.

Про інцидент повідомила місцева поліція в Twitter, пише Кореспондент.

За даними правоохоронців, загинув відомий в окрузі 70-річний лікар, його 69-річна дружина та їхні маленькі онуки – хлопчик і дівчинка. Також загинув чоловік, який працював в їхньому будинку.

«Роберта Леслі і його дружину Барбару Леслі виявили вдома. Вони, а також двоє їхніх онуків померли від вогнепальних поранень. Джеймс Льюїс з Гастонії працював у них у будинку і теж помер від вогнепальних поранень», – ідеться в заяві.

Поліцейські оголосили в розшук темношкірого чоловіка в чорній толстовці з капюшоном і в камуфляжних штанях. Пізніше в поліції повідомили, що підозрюваного затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
102 Показати IP 8 Квітня 2021 13:53
Українське покоління беручи приклад з демократичного суспільства США намагається не відставати від заокеанської - Америки.
Чезаре Ламбразо до 102 Показати IP 8 Квітня 2021 15:13
іноді краще мовчати,ніж говорити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus