USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

49-річній лучанці стало зле під час спуску з Говерли: допомогли рятувальники

9 Жовтня 2021 20:32
Рятувальники надали допомогу лучанці, яка відчула погіршення самопочуття під час спуску з гори Говерли.

Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Як зазначається, 9 жовтня о 15:30 до чергового пошуково-рятувального відділення смт.Ворохта, зателефонувала схвильована 49-річна жителька міста Луцьк та повідомила, що під час спуску з Говерли вона відчула погіршення самопочуття і їй потрібна допомога.

Вже через пів години рятувальники прибули до постраждалої та супроводили її до спортивної бази «Заросляк», звідки жінка направилася до тимчасового місця проживання.

«Запам’ятайте одне із найголовніших правил для всіх туристів – не ходити в гори поодинці, навіть якщо Ви впевнені у своїх силах. Інколи від напарника поруч залежить Ваше життя», – закликають рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаніматологиня Показати IP 10 Жовтня 2021 06:45
Зле може стати рогулям, а волинянам або погано або недобре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus