USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

46 військових волинської бригади отримали посмертні відзнаки

13 Грудня 2023 20:23
Рідні 46 полеглих у російсько-українській війні бійців 14-ї ОМБр ім. князя Романа Великого отримали посмертні відзнаки бригади – Князівський хрест Героя «Навіки в строю».

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

"Сьогодні мав за честь долучитись до пам’ятного заходу, що був ініційований командуванням Князівської бригади, аби вшанувати полеглих воїнів, які загинули до та після повномасштабного вторгнення.

У соборі Різдва Христового спільно із духовенством на чолі з архієпископом Володимирським і Нововолинським Матфеєм помолились за упокій душ Героїв, які нині бережуть нас із небес.

Під супровід військового оркестру відбулась щемка до сліз церемонія вручення пам’ятних відзнак, що були вручені матерям, батькам, дружинам, дітям, братам та сестрам тих, хто поліг, віддавши свої життя в боях за свободу та незалежність України.

Ми у великому боргу перед цими згорьованими українцями, чию скорботу не розвіяти навіть крізь роки. Пам’ятаймо про велику ціну нашої свободи та не забуваймо подвиг наших Героїв!" - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus