USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Волинь отримає майже 103 млн грн на житло для військових

12 Липня 2024 19:03
Волинь отримає майже 103 мільйони гривень з держбюджету на купівлю житла військовим та членам їхніх родин.

Про це інформують у Волинській ОВА.

«У цьому році Кабмін передбачив 5,7 мільярдів гривень для придбання житла військовим та сім’ям полеглих воїнів. З них Волинь отримає 102,8 мільйонів гривень. Таким чином грошову компенсацію за житло цьогоріч одержать 45 волинян», – повідомив очільник області Юрій Погуляйко.

Йдеться про: 27 осіб з інвалідністю внаслідок війни I-II групи, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України; 5 членів сімей полеглих військових; 5 людей з інвалідністю внаслідок війни I-II групи, які брали участь в бойових діях на території інших держав; 8 внутрішньо переміщених осіб, які брали участь в АТО/ООС і визнані учасниками бойових дій чи особами з інвалідністю внаслідок війни III групи.

Читати ще: Як ветеранам з Луцька за місцевими програмами отримати житло. Поясненння юристів

Нагадаємо, військовослужбовиці з Луцька, які пережили російських полон, отримають однокімнатні квартири в рідному місті. Це прикордонниця Людмила Кравчук і військовослужбовиця Алла Сенченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus