USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

4 тисячі жителів Любешівщини можуть залишитись без належної меддопомоги

4 Квітня 2020 21:49
У зв’язку з впровадженням другої черги медичної реформи планується ліквідація терапевтичного відділення №2 КНП «Любешівська центральна районна лікаря» у селі Ветли.

З цього приводу до народної депутатки Ірини Констанкевич масово звертаються жителі Ветлівського та Гірківського старостинських округів, а також жителі Великоглушанської сільської ради.

«У населених пунктах цих старостинських округів Любешівської селищної ради проживає понад 4 тисяч людей. Звідси до найближчого закладу охорони здоров'я - понад 50 кілометрів. Тому місцеві мешканці можуть бути позбавлені якісної та своєчасної медичної допомоги. В умовах загрози швидкого поширення на території України коронавірусу, життєво важливим завданням є мобілізація усіх ресурсів та забезпечення ефективної роботи закладів охорони здоров’я. При цьому, за жодних обставин не можна допустити скорочення медичних працівників та обслуговуючого персоналу», - зазначає Ірина Констанкевич.

Для розв'язання цієї ситуації народна депутатка скерувала звернення до головного лікаря КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимиру Шмалю з пропозицією розглянути питання реорганізації терапевтичного відділення №2 КНП «Любешівська ЦРЛ» у Ветлах на відділення екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у березні народні депутати з депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця, Ірина Костанкевич, Тарас Батенко та їхні колеги звернулись до очільника уряду Дениса Шмигаля з проханням відкласти впровадження другого етапу медичної реформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ого Показати IP 5 Квітня 2020 07:23
На 4 тисячі машину швидкої.. В. Л уцьку на 30 тисяч одна,і закривають постійно Зараз зов в Луцьку заберуть,там поставлять,і буде в них один виклик в суткі А в місті 15 викликів,зарплата однакова... тільки відпустка і них довша,, поліщуки,, Тепер думаємо чи потрібно це?
103 Показати IP 6 Квітня 2020 21:02
на сьогодні хто виділить гроші на те відділення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus