USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.50 10.75

4 правила вибору від «Онікс» – і красива підвіска ваша*

10 Листопада 2021 12:14
Ювелірний асортимент прикрас на шию просто вражає. Це не тільки стосується ланцюжків. Часто їх хочеться доповнити іншими аксесуарами, щоб додати настрою, підкреслити ідеальний смак. А ще вони можуть стати вашими оберегами або просто гарним доповненням образу.

Зокрема популярністю користується підвіска, яка буде актуальною в багатьох випадках. Ювелірний асортимент налічує безліч різноманітних пропозицій, що дозволяє придбати найкращий варіант. Залишилось визначитись з основними характеристиками, в чому і допоможуть поради «Онікс».

Які критерії потрібно враховувати?

Для кого вибирається прикраса

- Хочете здивувати маленьку принцесу, зверніть увагу на зображення тварин, рослин. Також не забудьте про зірки чи квіти. Досить часто подібні речі вибирає й молодь.

- Жінкам краще вибирати класичні варіанти. Асортимент налічує безліч пропозицій, які вразять своєю красою. Також тут можуть підібрати для себе щось і дівчата.

Призначення виробу

У більшості випадків підвіски мають декоративне призначення. Тобто їх купують для красивого доповнення образу.

Вони допоможуть підкреслити ваш настрій і дещо розповісти. Наприклад, про захоплення, професію чи натякнути на першу літеру вашого імені.

Окремо хочеться сказати про релігійні підвіски. Їх дарують лише найближчим людям. Такі речі носять подалі від сторонніх очей.
Особливості зовнішності

- Зверніть увагу на шию. Якщо вона у вас коротка та широка, вибирайте підвіски з ланцюжками достатньої довжини.

- Шия довга і тонка, зверніть увагу на короткі прикраси. Також вони можуть бути середньої довжини.

- Підбирайте аксесуари з урахуванням кольору шкіри. А ще не забудьте про колір очей, якщо шукаєте підвіски з каменями.

Поєднання з одягом

Якщо точніше, це стосується вирізу одягу. Зрозуміло, що для сорочок, светрів з горловиною потрібно підбирати різні речі.

Врахування елементарних деталей дозволить підібрати найкращі підвіски, а «Онікс» підкаже декілька ідей. Це дозволить виглядати неперевершено та красиво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus