USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

30-річний волинянин побив 56-річного односельчанина. Тепер під вартою і з криміналом

Сьогодні 18:45
22 липня до Ковельського управління поліції надійшов виклик від заявника, який повідомив про побиття. Мовляв, о шостій ранку його побив знайомий. Трапилося це в селі Голоби Ковельського району. Де наразі знайомий, чоловік не знає.

Приїхавши на виклик правоохоронці побачили, що чоловік перебуває в тяжкому стані з численними забійними саднами обличчя, інформує Ковельське райуправління поліції. До потерпілого викликали бригаду швидкої допомоги.

Працівники поліції впродовж кількох годин встановили місце перебування нападника. Ним виявився 30-річний житель села Голоби.

Під час слідства правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виникла словесна суперечка та згодом бійка, нападник умисно заподіяв тілесних ушкоджень 56-річному жителю. Унаслідок чисельної кількості ударів кулаками в ділянку голови заподіяно тяжкі тілесні ушкодження. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Читати ще: Порушував ПДР напідпитку: в Луцьку на ДПЗ зловили горе-водія

23 липня слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus