USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

22-річна водійка Mercedes спричинила смертельну ДТП біля Луцька: обганяла у забороненому місці

Сьогодні 11:05
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 жовтня близько 12 години у селі Чаруків.

Про це інформує поліція Волині.

22-річна водійка Mercedes, здійснюючи обгін у забороненому місці, допустила зіткнення із автомобілем ЗАЗ. За кермом ЗАЗ перебувала 35-річна лучанка, від отриманих травм вона померла у кареті швидкої допомоги. Тілесні ушкодження отримала й 9-річна пасажирка цього ж транспортного засобу. Нині вона у лікарні.

Читати ще: На Ковельщині авто злетіло в кювет і перекинулося на дах, постраждала жінка

На місці події працювали слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області. Вже розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть.

Під час досудового розслідування будуть зʼясовані всі обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus