USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

21-річний лучанин продавав «липову» військову амуніцію. На суди не приходить

23 Березня 2024 16:34
У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу 21-річного лучанина, який нібито продавав військову амуніцію. Він нагрів довірливих покупців на чималу суму. На останнє засідання до суду обвинувачений не з’явився.

Серед потерпілих – військовослужбовці та їхні родини, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На засідання обвинувачений не приходить не вперше. На думку суду, він свідомо затягує процес. Тож прокурори подали клопотання про примусовий привід підозрюваного.

«Привід застосовується судом до обвинуваченого, однак він свідомо не з’являється на судові засідання і цим затягує судовий процес. Тому в мене є клопотання щодо застосування приводу до обвинуваченого з метою його приводу на судове засідання та затримання для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – прокоментувала прокурор Людмила Новік.

Читати ще: Видурив у людей 300 тис. грн: лучанина судять за шахрайство на військовій амуніції

Захисник обвинуваченого запевнив, що не спілкується з клієнтом за межами суду. Мовляв, хлопець щоразу міняє номер мобільного телефону, тому зв’язатися з ним неможливо. Востаннє він із ним розмовляв близько трьох місяців тому.

«Я не знаю, де він перебуває, що з ним», – сказав адвокат.

Суд відклав засідання та задовільнив подане прокурором клопотання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 23 Березня 2024 19:20
При бажанні знайти людину досить просто, а нормальні волонтери вже могли б і інвалідність йому допомогти зробити і повернути кошти ошуканим! На суд і виконавчу в час війни смішно розраховувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus