USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

21-річний ексфутболіст «Волині» зупинив кар’єру через рекомендації лікарів

2 Серпня 2024 23:18
Голкіпер рівненського «Вереса» Арсеній Коркодим, який кілька років грав за ФК «Волинь», призупинив ігрову кар’єру. Таке рішення 21-річний гравець прийняв, керуючись рекомендаціями лікарів після поглибленого медичного обстеження у двох клініках Києва.

Про це повідомляє пресслужба ФК «Верес».

Арсеній Коркодим народився в Києві, але розпочинав кар’єру у структурі луцької «Волині». Із 2018 гроку грав у академії, згодом доріс до першої команди «хрестоносців». Зіграв понад 20 матчів за «Волинь-2» у Другій лізі.

Гравцем «Вереса» став влітку 2022 року. За першу команду з Рівного він не дебютував. У другій половині сезону 2023/24 Арсеній виступав на правах оренди за «Кремінь».

Читати ще: Лучанин став першим українським футболістом, який забив на Олімпійських іграх

«Піти з футболу – це звучить занадто гучно. Наразі я прийняв рішення призупинити кар’єру гравця. Взимку робитиму нове обстеження. Можливо, ситуація покращиться. Щодо сприйняття такої новини – поставився до цього з розумінням. Здоров’я – найголовніше. Місце футболу тепер займе щось інше.

Вперше про певні проблеми зі здоров’ям я дізнався декілька років тому. Але тоді мені дозволили грати. А нещодавно після нового медогляду та УЗД-діагностики певну виявили негативну динаміку. Лікарі в Рівному побоялися брати на себе відповідальність за моє здоров’я і для остаточного заключення відправили на поглиблене обстеження до Києва. Зрештою, після обстеження у двох столичних лікарнях у мене діагностували патологію. Мені протипоказані фізичні навантаження. Тому з професіональним футболом поки змушений попрощатися. Приємно, що мене підтримали рідні, уся команда, всі хлопці», – розповів футболіст в інтерв’ю Veres TV.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus