USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

21-річного молодика, який робив закладки з наркотиками у селі під Луцьком, взяли під варту

23 Вересня 2021 18:26
Молодика, який розповсюджував наркотики через закладки у селі під Луцьком, взяли під варту терміном на 60 діб без права внесення застави.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, днями на території між Луцьком і Жидичином працівники управління боротьби з наркозлочинністю затримали 21-річного мешканця Ківерців. При поверхневому огляді в нього виявили згорток з кристалічною речовиною, зовні схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб «Альфа PVP», обіг якої заборонений Законом.

Встановлено, що зловмисник перед тим реалізував частину наркотиків на території Княгининка, де напередодні слідчо-оперативна група Луцького РУП виявила 6 таких закладок. У подальшому він мав намір далі продовжувати заборонену діяльність.

Зловмиснику оголосили про підозру за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 23 Вересня 2021 21:12
Треба було накормити його тою гидотою , і хай би робив сам собі закладки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus