USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

20-річний футболіст з Волині дебютував за «Динамо» в Лізі чемпіонів

Сьогодні 19:24
Учора, 23 липня, у матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів у складі київського «Динамо» на поле вийшов 20-річний Навін Малиш. Ця гра стала першою для уродженця Волині в Єврокубках.

Навін Малиш народився 27 липня 2003 року в Старій Вижівці. У юнацькі роки грав за «Діназ» (Вишгород), а у 2018-му перебрався в академію «Динамо». Виступав у юнацьких та молодіжних складах. За першу команду киян дебютував 23 вересня 2023 року в матчі чемпіонату України проти «ЛНЗ».

Читати ще: Англійський футбольний клуб підписав новий контракт із молодим луцьким гравцем

Усього в УПЛ футболіст зіграв три матчі на позиціях флангового захисника та опорного півзахисника. Також у його активі кілька ігор за збірну України U-19.

Поєдинок проти сербського «Партизана» Навін Малиш розпочинав у на лаві запасних, але на 46-й хвилині з’явився замість Олександра Караваєва. «Динамо» перемогло з рахунком 6:2. Голами відзначилися Микола Шапаренко, Володимир Бражко, Владислав Кабаєв, Денис Попов, Олександр Піхальонок та Олександр Караваєв. Матч-відповідь відбудеться 31 липня в Сербії.

До слова, перемога мала принципове значення для киян, адже нещодавно «Партизан» їздив на «братський турнір» у Росію та заявляв про дружні відносини з клубами країни-окупанта.

Зазначимо, Навін Малиш – не єдиний представник Волині у складі «Динамо». На початку липня клуб оголосив про підписання 22-річного лучанина Валентина Рубчинського.

Читати ще: Новачок ФК «Динамо» з Луцька Рубчинський: Мене дуже добре прийняли у команді

Гравець у матчі із сербами участі не брав, адже він зараз перебуває у таборі олімпійської збірної України з футболу.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото: пресслужба «Динамо»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus