USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

19-річний турист з України видряпав свої ініціали на Колізеї, його оштрафували

Сьогодні 00:31
В Італії оштрафували 19-річного туриста українського походження за те, що він, як стверджується, видряпав ініціали свого імені на стіні Колізею.

Про це пишуть італійські ЗМІ, зокрема ANSA, RomaToday та La Repubblica.

Видання вказують, що ситуація сталася 16 серпня. Хлопець разом із друзями відвідував Колізей, коли вирішив залишити свої ініціали на стінах памʼятки. Це привернуло увагу жінки, яка одразу ж викликала поліцію.

Чоловіка українського походження зупинили охоронці амфітеатру. Відтак його доставили до відділку поліції, де на нього склали протокол та оштрафували. Сума штрафу, імовірно, могла сягати 10 тисяч євро.

Читати ще: У Венеції запровадили нові обмеження для туристів

«Втручання поліції, яка зупинила та покарала автора нового акту вандалізму проти Колізею, було правильним. У місті, багатому на скарби, які є надбанням людства, точно не може бути місця для хуліганів та ідіотів», – прокоментував інцидент мер Рима Роберто Гвалтьєрі.

Подібні епізоди були й минулого літа. Так, у липні 2023 року 17-річну туристку зі Швейцарії спіймав гід, коли вона наносила свої ініціали на Колізеї. А перед цим, у червні того ж року, 31-річний хлопець вишкрібав на памʼятці власні ініціали та своєї дівчини, згодом пояснивши, що «не знав, що Колізей був стародавнім».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus