USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

19-річний сумчанин через помсту підпалив вхідні двері квартири лучанки

Сьогодні 12:19
У вівторок, 23 липня, до поліції надійшло повідомлення від мешканки Луцька про те, що невідомий підпалив вхідні двері її квартири. На щастя, пожежу швидко ліквідували, внаслідок цього ніхто не постраждав.

Про це повідомляє поліція Волині.

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку, криміналісти. Працівники поліції провели необхідні першочергові дії, спрямовані на встановлення очевидців інциденту та здобуття доказів злочину.

Оперативники в лічені години встановили, що до скоєння підпалу причетний 19-річний сумчанин. У такий спосіб він вирішив помститись сусідам, де винаймав житло.

Читати ще: У Луцьку на Соборності водій зі Львова збив чоловіка на переході

Місцезнаходження зловмисника встановили, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури, слідчі вже повідомили правопорушнику про підозру за ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна. Вирішується питання обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP Сьогодні 16:53
На Волинь приїхало багато лайна. Цьому лайну немає значення, чий хліб їсти, по яких вулицях ходити, кому служити. Яничари. . Вони помилились, не вибравши схід. А зараз, не приховуючи цього, чекають капітуляції України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus